Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες τον Απρίλιο.


Οι κυνηγοί συμμετέχουν, ψηφίζουν και αποφασίζουν.

Σύμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 1 του καταστατικού του Συλλόγου ανά διετία συγκαλείται από το Δ.Σ. του Συλλόγου η Γενική Συνέλευση των μελών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπών Διοίκησης Παραρτημάτων.   
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 και σε περίπτωση μη απαρτίας, το οποίο είναι και το πιθανότερο, θα επαναληφθεί την επόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 και ώρα 8 π.μ.
Στην  ΑΡΤΑ προηγείται η Γενική Συνέλευση και ακολουθούν οι εκλογές, μόνο εκλογές πραγματοποιούνται στις έδρες των τριών Παραρτημάτων του Συλλόγου ΑΓΝΑΝΤΑ, ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙ και ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ.
Όλες οι σχετικές λεπτομέρειες με τις εκλογές στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου που δημοσιεύεται και στην εφημερίδα μας.
Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι έχουν το χρόνο, τη διάθεση, την επιθυμία και φυσικά την αγάπη και το μεράκι για το κυνήγι, να θέσουν υποψηφιότητα για όποιο από τα αξιώματα επιθυμούν, υποβολή υποψηφιοτήτων έως 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 και ώρα 13,  όπως ορίζεται από τη σχετική ανακοίνωση και το άρθρο 9 του καταστατικού.
Η συμμετοχή των κυνηγών στις διαδικασίες και τις εργασίες των Γενικών Συνελεύσεων και των Αρχαιρεσιών των Κυνηγετικών Οργανώσεων κρίνεται απαραίτητη και ουσιαστική, οι κυνηγοί της  Άρτας πάντοτε είχαν σημαντική παρουσία στις εκλογές του Συλλόγου είτε ως υποψήφιοι, είτε συμμετέχοντας και ψηφίζοντας τους εκπροσώπους τους για την ερχόμενη διετία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...