Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Μια καινοτόμος επιχειρηματική δράση< Kefalonia Game Farm>

Ιστορικό
Η φάρμα ιδρύθηκε το έτος 1985 εξαιτίας της αγάπης του Νικόλαου Σκλαβούνου του Αρχιμήδη στο κυνήγι, σε μία έκταση 1000 στρεμμάτων στην θέση «Ανεμόμυλος» Πεσσάδας.
Διαθέτει ιδιωτικό ελικοδρόμιο εγκεκριμένο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας που εξυπηρετεί πολλές φορές το νησί όταν το αεροδρόμιο είναι κλειστό .
Η Πεσσάδα είναι ένα πανέμορφο παραλιακό χωριό με θέα την Ζάκυνθο και το εντυπωσιακό βουνό του Αίνου. Πήρε το όνομά της κατά μία φήμη από …τους διερχόμενους- περαστικούς ναυτικούς προς την Ευρώπη .
Την στολίζουν δύο πανέμορφες παραλίες, η «Άμμος» και η «Βρύση» και ένα λιμάνι, ενώ οι περισσότεροι κάτοικοι είναι πολυταξιδεμένοι και το τοπικό χρώμα και ύφος του χωριού είναι κοσμοπολίτικο.

Στο λιμανάκι της Πεσσάδας, όπου και η σύνδεση με φέρυ-μπώτ προς Ζάκυνθο, κατά την πρόσφατη θεωρία του γερμανού ερευνητή Βάρνεκερ, ο απόστολος των εθνών Παύλος, ναυάγησε όχι στην Μάλτα αλλά στην Κεφαλλονιά κοντά στο λιμανάκι της Πεσσάδας και για τον λόγο αυτό και προς ανάμνηση του ιστορικού γεγονότος κτίσθηκε πολύ κοντά στην φάρμα και ναός αφιερωμένος στον Απόστολο Παύλο.

Επίσης πολύ κοντά υπάρχει και η ιστορική Μονή Εσταυρωμένου που ανακαινίζεται συνεχώς με πολύ φιλότιμες προσπάθειες.

Η περιοχή της Πεσσάδας λοιπόν είναι κέντρο ιστορικό ,απαράμιλλου κάλλους περιοχή, πλούσια σε θήραμα, πλούσια σε φυσικές ομορφιές, μόνο 9 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι και πολύ κοντά στο αεροδρόμιο, ενώ διαθέτει πλήθος οργανωμένων εστιατορίων και καταλυμμάτων και είναι τουριστικός προορισμός στον Δήμο Λειβαθούς όπου και ανήκει.

Ο ιδιοκτήτης είναι λάτρης και του άγριου κυνηγιού με πολυετή πείρα σε άγρια θηράματα και οργανωμένα κυνήγια σε όλο τον κόσμο.

Οι προδιαγραφές της ρεζέρβας αυτής, είναι από τις λίγες στην Ελλάδα που ανταποκρίνονται στα αμερικανικά και ευρωπαικά πρότυπα και συνεχίζει απρόσκοπτη την λειτουργία της 23 χρόνια συνεχώς, έχοντας φιλοξενήσει και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα προσωπικότητες και διάσημους κυνηγούς από όλο τον κόσμο.

Είναι σαφές, ότι η ρεζέρβα είναι ακόμη καινοτόμος επιχειρηματική δράση για την Ελλάδα στον χώρο του ελεγχόμενου κυνηγιού που προωθείται συστηματικά σε όλα τα μέρη του κόσμου, χωρίς να αφαιρεί τίποτε από το άγριο κυνήγι που θα πρέπει πάντοτε να υπάρχει και να υποστηρίζεται .

Ο κάθε κυνηγός κάνει το δικό του ημερήσιο κυνηγητικό πρόγραμμα!


ΠΗΓΗ: www.kefaloniagamefarm.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Veгу nice poѕt. I just stumbleԁ upοn уоur blοg and wished to say that І've really enjoyed browsing your blog posts. In any case I'll be subscrіbing to
your feеd anԁ I hope you writе agаin ѕoon!



my page; Projectventus.Com

Ανώνυμος είπε...

Ηey! I know this is kind of off topic but I was wоndеring if you κneω where I could find a captcha рlugin foг my сomment form?
I'm using the same blog platform as yours and I'm having tгouble finԁing one?

Thanks a lot!

Here is my blog; related internet page

Ανώνυμος είπε...

Heyа i'm for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.

Feel free to surf to my weblog: hair falling out with small white bulb

Ανώνυμος είπε...

I reаlly liκе уour blog.. very
nicе colοrs & theme. Did уou ԁesіgn this ωebsіte youгѕеlf or did you hirе someοnе to dо
іt foг you? Plz гeply as I'm looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. kudos

Look at my homepage :: puppy acne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...