Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Χοροεσπερίδα διοργανώνει η Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος την Κυριακή 3 Ιουλίου.


Παρόλο που η θεματολογία του blog μου δεν αναφέρεται σε τέτοια θέματα θα ήθελα να τοποθετηθώ στο συγκεκριμένο θέμα για δυο λόγους.
Πρώτος λόγος είναι για να βάλω ένα STOP στα σενάρια περί παράνομης παραχώρησης της έκτασης στα Κολομόδια του Δήμου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ, για την κατασκευή αεροδρομίου στην Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος και την περεταίρω εγκατάστασή της στον χώρο αυτό. Γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτές τις μέρες θα κατέβη κλιμάκιο που θα δώσει οριστική  έγκριση για την κατασκευή του αεροδρομίου, και κατ’ επέκταση δεν μπορεί  να υπάρχει κάποιο κόλλημα, οπότε το αεροδρόμιο θα γίνει.
Και ο δεύτερος λόγος είναι η έμπρακτη στήριξη από μέρους μου, αυτού του εγχειρήματος, της κατασκευής του αεροδρομίου, γιατί πιστεύω ότι θα βελτιώσει και θα αναδείξει την περιοχή μας και το νομό της Άρτας ευρύτερα.
Στηρίζω αυτή την προσπάθεια και σας καλώ όλους στην χοροεσπερίδα που διοργανώνει η αερολέσχη την Κυριακή 3 Ιουλίου στο 1ο χλμ. Άρτας – Ιωαννίνων στις Εργατικές Κατοικίες Άρτας, με δημοτική μουσική (Γιάννης Καψάλης – Ξένια Βέρα – Μάκης Τσίκος – Σταύρος Καψάλης). Παράλληλα θα γίνει προβολή αεροπορικών επιδείξεων και στο χώρο θα υπάρχει περίπτερο με αεροπορικά είδη.
Τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν αποκλειστικά για την κατασκευή του αεροδρομίου και για να αποκτήσει επιτέλους «σάρκα και οστά» ένα όνειρο ζωής, όπως αναφέρει και στην πρόσκληση της η Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος.

Καλή διασκέδαση…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...