Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Κλέιστε τον "μέσα". Κάρφωσε στο αυτοκίνητο σαν τρόπαιο το γεράκι που σκότωσε.


Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κατερίνης η κυνική πράξη ενός ασυνείδητου νεαρού ο οποίος δεν δίστασε να σκοτώσει ένα γεράκι, να το καρφώσει στη μάσκα του αυτοκινήτου του και να το επιδεικνύει ως τρόπαιο σε όλη την πόλη!

Το περιστατικό έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους κατοίκους της πόλης και τα φιλοζωικά σωματεία, καθώς όλοι αδυνατούν να πιστέψουν το φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος του ανυπεράσπιστου πουλιού. Οπως αναφέρει η...

πρόεδρος του Ζωοφιλικού Σωματείου Κατερίνης Μαρία Χαρλάν, «το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής εντόπισα σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη γωνία Βακάλη και Παλαιών Πατρών Γερμανού, καρφωμένο το γεράκι και πραγματικά ανατρίχιασα. Πλησίασα και με δυσάρεστη έκπληξη διαπίστωσα ότι το πουλί, αν και νεκρό, ήταν ακόμα ζεστό και ένιωσα πάρα πολύ άσχημα την ώρα που τραβούσα τις φωτογραφίες αυτές για να δει όλος ο κόσμος το στυγερό έγκλημα».

Ο ασυνείδητος οδηγός, αφού χτύπησε το γεράκι με το αυτοκίνητό του και διαπίστωσε ότι ακόμη ζούσε, αντί να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, αποφάσισε να κάνει ακόμη πιο μαρτυρικό το θάνατό του. Ετσι, έδεσε με σύρμα το τραυματισμένο πουλί στη μάσκα του αυτοκινήτου του και έκανε το γύρο της πόλης για να επιδείξει το τρομερό κατόρθωμά του. Ωστόσο, όσοι αντίκρισαν το «σταυρωμένο» γεράκι εξοργίστηκαν και κάλεσαν αμέσως το φιλοζωικό σωματείο για να επέμβει.

Το Δασαρχείο Κατερίνης, που ενημερώθηκε για το συμβάν, θα κινήσει άμεσα τις διαδικασίες προκειμένου να τιμωρηθεί ο δράστης της αποτρόπαιης πράξης.

ΠΗΓΗ: Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...