Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Νέοι κυνηγοί αρχίστε προετοιμασία…


Όσοι νέοι επιθυμούν να αποκτήσουν για πρώτη φορά άδεια κυνηγίου καλοδεχούμενοι στην οικογένειά μας! Αρχίστε προετοιμασία για να προλάβετε την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου.

Όποιοι λοιπόν σκοπεύουν να αγοράσουν κυνηγετικό όπλο, ζητούν από την Αστυνομική Αρχή του τόπου μόνιμης κατοικίας τους, Άδεια Αγοράς Κυνηγετικού Όπλου, στη συνέχεια αγοράζουν το όπλο και κατόπιν εντός μηνός εφοδιάζονται με Άδεια Κατοχής Κυνηγετικού Όπλου, όσοι δεν θα αγοράσουν κυνηγετικό όπλο εφοδιάζονται από την Αστυνομική Αρχή με ειδική Βεβαίωση.

Και στις δύο περιπτώσεις θα προσκομίσουν στην Αστυνομία Ιατρικό Πιστοποιητικό για να τους χορηγηθεί Άδεια Κατοχής ή η σχετική Βεβαίωση.

Κατόπιν ακολουθούν με την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου οι γραπτές εξετάσεις των υποψηφίων κυνηγών, θα προμηθευτούν για το σκοπό αυτό ειδικό ερωτηματολόγιο από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας (τηλ. 2681-0-73804).

Η διαδικασία της Αστυνομίας διαρκεί κάποιο χρονικό διάστημα γι’ αυτό θα πρέπει να αρχίστε έγκαιρα τη σχετική διαδικασία.

Οι φίλοι του διαδικτύου θα ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας για όλες τις ερωτήσεις του τέστ καθώς και τον τύπο του Ιατρικού Πιστοποιητικού.

ΠΗΓΗ:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Κ.Σ. ΑΡΤΑΣ .ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...