Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΣΟΜΑΚΕΔ: Προβληματισμός για τη συμμετοχή.


Η μικρή συμμετοχή σκοπευτών στον αγώνα τραπ Β και Γ κατηγορίας που διοργάνωσε ο ΣΟΜΑΚΕΔ το Σαββατοκύριακο 28-29/5/2011 στο Σκοπευτήριο Λαγκαδά, σίγουρα προβλημάτισε τους διοργανωτές.
Είναι σαφές ότι πλέον οι σκοπευτές δεν έχουν (εκ των πραγμάτων) τη δυνατότητα να αγωνιστούν στην Κρήτη και τον ίδιο μήνα (μετά από δυο βδομάδες) να ξαναπάνε για αγώνες στην Θεσσαλονίκη. Κύκλοι του ΣΟΜΑΚΕΔ έλεγαν χαρακτηριστικά ότι στα δεκαπέντε τελευταία χρόνια είναι η μικρότερη συμμετοχή που έχει καταγραφεί σε αγώνα του συλλόγου. Πηγές προσκείμενες στη ΣΚΟΕ έλεγαν ότι, αν δεν αλλάξουν ριζικά τα πράγματα (ύφεση κλπ) τότε είναι πολύ πιθανό την επόμενη περίοδο να γίνουν ελάχιστοι πρωταθληματικοί αγώνες. Θα πρέπει να ξεκινήσουν και να γίνονται πολλοί διασυλλογικοί (ας τους πούμε φιλικοί) αγώνες που θα ολοκληρώνονται σε μια ημέρα (μισό παράβολο, μισά πυρομαχικά, μισά έξοδα κλπ). Ο ΣΟΜΑΚΕΔ τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει μια σημαντική επένδυση στο Σκοπευτήριο του: αγοράστηκαν νέες μηχανές που εγγυώνται έναν ωραίο και απροβλημάτιστο αγώνα. Επίσης η διοίκηση του ΣΟΜΑΚΕΔ έχει πραγματοποιήσει τον τελευταίο καιρό μια σειρά από σημαντικά έργα ανάπλασης στο Σκοπευτήριο Λαγκαδά. Έχει γίνει ασφαλτόστρωση στο πάρκινγκ, έχει μπει φωτισμός σε όλη την περιοχή του σκοπευτηρίου, έχουν γίνει έργα βελτίωσης στο χώρο του εστιατορίου (εξαερισμός κλπ) και έχει γίνει επέκταση των αποδυτηρίων (περισσότερα WC κλπ). Κάτω από αυτές τις συνθήκες όλα αυτά φαντάζουν περιττά έξοδα.
Στην Α κατηγορία την καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Ντίνος Χαιντούτης (ΣΟΜΑΚΕΔ) με 92/125. Στη Β κατηγορία πρώτευσε ο Νίκος Γκούγκτζηλας (ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ) με 127/150 (107+20). Δεύτερος ήταν ο Γιάννης Κοντεσίδης (ΣΟΜΑΚΕΔ) με 122/150 (101+21) και τρίτος ο Αγγελος Κόνιαρης (ΣΟΜΑΚΕΔ) με 114/150 (101+13). Στη Γ κατηγορία κέρδισε ο Ζαφείρης Αραμπατζής (ΣΟΜΑΚΕΔ) με 88/125 και στους Βετεράνους ο Γιώργος Καρδάτος (ΣΟΜΑΚΕΔ) με 96/125. Στη φωτο ο Ντ. Χαιντούτης.

ΠΗΓΗ: skopeftis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...