Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

13η ΕΚΘΕΣΗ DIANA OUTDOOR 2011


Πιστοί στο ραντεβού των φίλων του κυνηγιού και της υπαίθρου.

Περισσότεροι από 150 εκθέτες συμμετέχουν στην έκθεση DIANA OUTDOOR 2011 που διοργανώνεται στο ΜΕC, Λ. Λαυρίου 301 στην Παιανία, από το ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ και την ΑΝΩΣΗ Α.Ε. και θα διαρκέσει από τις 31 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου. Τα Αυτοκίνητα 4X4, ο Αγροτουρισμός, το Ψάρεμα, τα Σκάφη, το Κυνήγι, το Κάμπινγκ, η Κυνοφιλία και η Ιππασία, είναι τα κυριότερα θέματα (και εκθέματα) που θα δουν από κοντά οι 70.000 και πλέον φίλοι της υπαίθρου και της απόδρασης που αναμένεται να επισκεφτούν την DIANA OUTDOOR 2011.
Στο πλαίσιο της DIANA OUTDOOR 2011 θα διεξαχθεί η Διεθνής Eκθεση Καθαρόαιμων Σκύλων (dog show)του Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν 1000 σκύλοι από 100 διαφορετικές ράτσες, ενώ όλες τις ημέρες θα διεξάγονται εκθέσεις σκύλων από διάφορους κυνοφιλικούς ομίλους.
Στο περίπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά επιδείξεις, όχι μόνο του σκύλους …σμηνίτες, αλλά και τα εντυπωσιακά εκπαιδευμένα γεράκια που προστατεύουν τα αεροδρόμια από τα σμήνη των πουλιών.
Την παράσταση όμως αναμένεται να κλέψουν τα άλογα και τα πουλάρια της Πίνδου που θα έχουν την τιμητική τους στην φετινή έκθεση. Οι επισκέπτες της DIANA θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να δουν από κοντά αυτά τα ζωντανά μνημεία της ελληνικής φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς αλλά και να δουν τα άλογα να …οργώνουν σε μια αναπαράσταση της αγροτικής ζωής του περασμένου αιώνα!
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι την Πέμπτη από 16.00 έως 21.00 μ.μ., ενώ την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από 10.00 έως 21.00 μ.μ και η είσοδος κοστίζει 7 ευρώ. Για τους πιτσιρικάδες έως 12 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Τα εγκαίνια της DIANA OUTDOOR 2011 θα γίνουν την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 18.00 μ.μ., από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Κώστα Σκανδαλίδη και τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος,Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Θάνο Μωραϊτη οι οποίοι στην συνέχεια θα περιηγηθούν στα εκθεσιακά περίπτερα.
Για την διευκόλυνση των επισκεπτών, έχουν δρομολογηθεί πούλμαν που θα κάνουν ανά μισή ώρα την διαδρομή από ΜΕΤΡΟ (Σταθμός «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» ) προς M.E.C, Λ. Λαυρίου 301 Παιανία και αντίστροφα.

ΠΗΓΗ: e-artemis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...