Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μεγάλος διαγωνισμός για τους αναγνώστες του ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟΥ ΑΡΤΑΣ.


Ένα μεγάλο δώρο για τους αναγνώστες του ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟΥ ΑΡΤΑΣ από τον κύριο Κωνσταντίνου Γιώργο που διατηρεί κατάστημα ειδών Κυνηγίου και Αλιείας στην ΑΡΤΑ. Π. ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ 3. Τηλ. 26810 72117.
Ο κύριος Κωνσταντίνου διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ειδών κυνηγίου και αλιείας στις καλύτερες τιμές και παρέχει συμβουλές ορθής χρήσης των προϊόντων του. Επίσης διατηρεί και οπλουργείο αντιμετωπίζοντας τα όποια προβλήματα προκύψουν στο όπλο σας και στην σωστή χρήση του. 
Το δώρο λοιπόν του κύριου Κωνσταντίνου για τους αναγνώστες του ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟΥ ΑΡΤΑΣ είναι ένα γιλέκο κυνηγίου Gamenide αξίας 56 Ευρώ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι της Ελληνικής επικράτειας και ο τυχερός /ή θα παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα του κυρίου Κωνσταντίνου με όποιο τρόπο επιθυμεί.
Ο διαγωνισμός ισχύει από σήμερα Πέμπτη 16/6/2011  και έως το μεσημέρι της Δευτέρας 11/7/2011. Ο τυχερός/ή θα ενημερωθεί με e-mail για την επιτυχία του έως τις 15/7/2011 και θα επικοινωνήσει με τον κύριο Κωνσταντίνου στο τηλέφωνο 26810 72117 για την παραλαβή του δώρου του.

Ο τρόπος συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλός.
Θα μας στείλετε στο e-mail: kynhgotoposartas@gmail.com , τα στοιχεία σας με θέμα «ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ».

Όνομα:
Επώνυμο:
Τηλέφωνο:
Πόλη:
Διεύθυνση:
Ταχ. Κώδικας:
e-mail:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...