Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Αγώνες πήλινου στη Βόρεια Ελλάδα.


Οι εσωτερικές διοργανώσεις του πήλινου στόχου συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου 2011 με δυο αγώνες στη Βόρεια Ελλάδα, σε Σκύδρα και σε Πολύγυρο.
Πρόκειται για αγώνες σκητ και τραπ αντίστοιχα, που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των φίλων του κυνηγητικού όπλου μια και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τους Πανελληνίους Αγώνες.
Στο Δημοτικό Σκοπευτήριο της Σκύδρας, ο Σκοπευτικός Σύλλογος Σκύδρας διοργανώνει αγώνες σκητ Α - Γ κατηγορίας. Ο αγώνας αυτός αναμένεται να συγκεντρώσει τους κορυφαίους σκηταδόρους από όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στον αγώνα θα λάβουν μέρος και αθλητές της εθνικής ομάδας οι οποίοι ανεβαίνουν στη Βόρεια Ελλάδα αύριο (Τετάρτη 8/6/2011).
Πρόκειται για τον 4ο αγώνα της Α κατηγορίας και τον 12ο της Β -Γ κατηγορίας.
Το Σκοπευτήριο της Σκύδρας διαθέτει τρία σταντ οπότε όλες οι επιδόσεις μετράνε. Και μάλιστα πρόσφατα αντικαταστάθηκαν οι μηχανές του σκοπευτηρίου με Matarelli 09, Ολυμπιακού τύπου, που εγγυώνται έναν ωραίο και απροβλημάτιστο αγώνα. Για δηλώσεις συμμετοχής στο φαξ 23810/83250. Το Σκοπευτήριο της Σκύδρας εγκαινιάστηκε στις 13/5/2006. Περιελάμβανε (τότε) δυο σταντ για τραπ και σκητ και ένα πολύ καλό club house (εστιατόριο, μπαρ κλπ). Στις μέρες μας διαθέτει τρία σταντ και θεωρείται από τα καλύτερα για τον πήλινο στόχο. Οι άνθρωποι του ΣΣ Σκύδρας δεν εφησυχάζουν: προβλέπεται να γίνει και τέταρτο (τραπ- σκητ). Η συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του συλλόγου και του τοπικού Δήμου είναι άριστη.
Στο Σκοπευτήριο Πολύγυρου ο Σκοπευτικός Όμιλος Χαλκιδικής διοργανώνει τον 11ο αγώνα του πρωταθλήματος τραπ Β - Γ κατηγορίας. Αναμένεται η συμμετοχή μεγάλου αριθμού σκοπευτών του τραπ από τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο. Το Σκοπευτήριο του Πολύγυρου θεωρείται από τα καλύτερα στην Ελλάδα και εκεί γίνονται συνήθως πολύ καλά νούμερα. Οι δηλώσεις συμμετοχής στο φαξ 23710/22256 μέχρι και την Πέμπτη 9/6/2011. Ωστόσο οι διοργανωτές δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την συνολική προσέλευση των σκοπευτών - σκοπευτριών και αναζητούν τρόπους ώστε να φέρουν περισσότερους. Ακούγεται κάτι για διεθνή αγώνα. Σύντομα περισσότερα. Στη φωτο το Σκοπευτήριο του Πολύγυρου.

ΠΗΓΗ: skopeftis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...