Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Οι προετοιμασίες για τον αγώνα σπορτινγκ στη Ρόδο

Στην επιστολή που έστειλε ο κ Πισσάς στην ΣΚΟΕ μεταξύ άλλων αναφέρεται: "Στην συνέχεια του ενημερωτικού εγγράφου που σας υπέβαλε ο Όμιλος Σκοπευτών Δωδεκανήσου και αναφέρετο τόσο στην προετοιμασία του προγραμματισθέντος για τις 6 -8 Μαΐου 2011 αγώνος της Fitasc αλλά και για την αίτησή του για τον προγραμματισμό αγώνων για το 2011 και σε απάντηση του από 20.10.2010 αποσταλέντος 8141 έγγραφό σας, σας αναφέρουμε λεπτομερώς τον προγραμματισμό μας για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών - απαιτήσεων έτσι ώστε, να υπάρχει η δυνατότητα από την Ομοσπονδία παρακολούθησης και ελέγχου προόδου εργασιών σύμφωνα με το πρόγραμμα. 1. Αναψυκτήριο ανοιχτό: Το αναψυκτήριο του Σκοπευτηρίου είναι ολοκληρωμένο. Ενεργοποιείται 20 ημέρες προ των αγώνων με την συνεργασία της εταιρείας ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Ε. η οποία αναλαμβάνει την τοποθέτηση δύο επιπροσθέτων ψυγείων (βιτρίνα) έτσι ώστε να είναι προσιτή η εξυπηρέτηση των σκοπευτών και λοιπών παρευρισκομένων σε δύο άλλα σημεία καθώς επίσης και την τοποθέτηση του μηχανισμού μπύρας. Ακόμα η παραπάνω εταιρεία, διαθέτει 10 ομπρέλες 4 ατόμων και μία μεγάλη οι οποίες τοποθετούνται σε διάφορα σημεία του χώρου όπου λειτουργεί η ψησταριά. Στον χώρο αυτό τοποθετούνται πλέον των διατιθεμένων υπό του σκοπευτηρίου, και τραπεζοκαθίσματα από την παρακείμενη στρατιωτική μονάδα (15 τραπέζια 6 ατόμων και 30 καρέκλες, άπαντα καινούργια) και ένα μεγάλο αντίσκηνο, παρά το γεγονός ότι από την πείρα μας από τους προηγούμενους αγώνες οι αθλητές αλλά και οι συνοδοί τους προτιμούν την σκιά των 14 μεγάλων δένδρων του χώρου αυτού. Ο χώρος αυτός μπορεί να εξυπηρετήσει άνετα για μεσημεριανό φαγητό μέχρι και 200 άτομα.
2. 6 τουλάχιστον τουαλέτες Ήδη υπάρχουν δύο τουαλέτες πολυτελείας (ανδρών, γυναικών) στο κτίριο του αναψυκτηρίου. Έχει ακόμα προγραμματιστεί από το σκοπευτήριο, η κατασκευή κτιρίου για 8 τουαλέτες και 2 λουτρά το οποίο θα ολοκληρωθεί το 2011 για κάλυψη αναγκών αγώνων το 2012. Επί του παρόντος, προ της ενάρξεως των αγώνων θα προστεθούν χημικές τουαλέτες, όσες απαιτούνται, ανάλογα με τις συμμετοχές, για να συμπληρώσουν τις ήδη υπάρχουσες.
3. Διαμόρφωση χώρου - Κυκλοφορία
α. Ήδη ολοκληρώθηκε η περίφραξη της Νότιας πλευράς του Σκοπευτηρίου, μήκους 500 μέτρων και τοποθετήθηκε σιδηρά πύλη εισόδου.
β. Ως χώρος πάρκινγκ θα είναι αυτός που χρησιμοποιήθηκε τόσο στον αγώνα των Island Games όσο και στον τοιούτο της Challenge Perazzi που βρίσκεται παρά την πύλη του Σκοπευτηρίου. Στο σκοπευτήριο θα εισέρχονται μόνο οχήματα ειδικών αναγκών.
4. Ολοκληρωμένοι γραφειακοί χώροι. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή γραφείου (3,60 x 3,00) για την τοποθέτηση και λειτουργία μηχανημάτων (υπολογιστές κλπ) παραπλεύρως του οποίου και πέριξ του κατασκευασθέντος πολυγωνικού τραπεζιδίου θα τοποθετηθεί τέντα για την παραμονή - ανάπαυση των ασχολουμένων με την διεξαγωγή του αγώνος ατόμων.
5. Στεγασμένος χώρος παραμονής αθλητών. Αυτός όπως γνωρίζετε υπάρχει, άρτι κατασκευασθείς, με την διαφορά ότι, θα προστεθεί στο ανατολικό μέρος του κτιρίου σιδηροκατασκευή με οροφή μουσαμά 50μ2 έτσι ώστε να συμπληρωθεί ο χώρος αυτός και να καλύψει ως αναφέρεται στο έγγραφό σας ανάγκες 150 ατόμων. Η παραπάνω προέκταση θα ολοκληρωθεί μέχρι 31 Ιανουαρίου 2011.
6. 4 stand εν λειτουργία
α. Ήδη υπάρχουν 2 stand εν λειτουργία.
β. Σε ότι αφορά τα άλλα 2 stand που θα κατασκευαστούν στο χώρο των υπαρχόντων γηπέδων trap και abt όπου θα κατασκευαστούν 4 πύργοι διώροφοι, μετά δώματος άπαντες, για κάλυψη και μελλοντικών αναγκών. Οι πύργοι αυτοί διαστάσεων 2,60μ x 2,80μ θα έχουν διασκευασμένη οροφή έτσι ώστε στον κάθε πύργο θα μπορούν να τοποθετηθούν, 3 ή και περισσότερες μηχανές ικανές να εκτοξεύουν δίσκους σε κάθε κατεύθυνση. Οι πύργοι αυτοί ήδη κατασκευάζονται. Έχουν ολοκληρωθεί οι βάσεις (κοιτόστρωση μπετόν 0,30μ) και άρχισε η τοιχοποιία. Το έργο αυτό, μελετημένο άρτια, κατασκευάζεται επιμελώς για να αποτελέσει λειτουργικά πρότυπο. Θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Φεβρουαρίου έτσι ώστε να δεχτεί τον παραγγελθέντα συμπληρωματικό μηχανολογικού εξοπλισμό, ο οποίος θα παραδοθεί στο σκοπευτήριο την παραπάνω ημερομηνία δηλαδή τέλος Φεβρουαρίου.
7. Κατόπιν των ανωτέρω τα 4 stand θα είναι εν λειτουργία τέλος Μαρτίου, δηλαδή 40 ημέρες προ της διεξαγωγής του αγώνος.
8. Ακόμα σας προτείνουμε, εφ' όσον το κρίνεται σκόπιμο το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου να προγραμματιστεί πανελλήνιος αγώνας Sporting (test event), ώστε ο προγραμματισθείς αγώνας για τις 6-8 Μάιου να είναι τέλειος, τόσο επ' ωφελεία του σκοπευτηρίου μας αλλά και γενικότερα της Ελληνικής συμμετοχής στο πρωτάθλημα της FITASC". Στη φωτο το Σκοπευτήριο πήλινου στόχου της Ρόδου.

ΠΗΓΗ: skopeftis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...