Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή της ΚΟΜΑΘ για το ερωτηματολόγιο των εξετάσεων νέων κυνηγών

Σας ενημερώνουμε ότι το ερωτηματολόγιο για τις εξετάσεις νέων κυνηγών είναι διαθέσιμο και στο κινητό -

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή της ΚΟΜΑΘ για ANDROID και Smartphone.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.custom.huntersgr

H ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ για να αντιμετωπίσει τη ζήτηση προχώρησε και στην έκδοση των νέων ερωτηματολογίων και τη διαθέσή τους κατόπιν στους κατά τόπους Κυνηγετικούς Συλλόγους, καθώς τα Δασαρχεία δεν διαθέτουν επαρκή ικανό αντιτύπων.

Με τη χρήση της νέας τεχνολογίας ο νέος κυνηγός μπορεί να έχει και στο κινητό του το νέο τύπο ερωτηματολογίων. Αλλά και ο παλαιότερος κυνηγός μπορεί να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή και να “φρεσκάρει” τις γνώσεις του.
Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας & Θράκης (ΚΟΜΑΘ) στα χέρια σας!

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν και εγκαταστήστε στο κινητό σας τηλέφωνο την παρουσίαση των θηραμάτων, πτηνών και θηλαστικών, τους κυνηγετικούς σκύλους με φωτογραφίες καθώς και αναλυτική περιγραφή για το κάθε ένα. Επίσης, θα βρείτε χάρτες με τα καταφύγια άγρας ζωής της Μακεδονίας – Θράκης, όπως αυτά υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ.
Ακόμη μπορείτε να διαβάσετε οδηγίες για την ασφάλεια στο κυνήγι, οδηγίες για την εξέταση υγείας του θηράματος, ενώ οι κυνηγετικοί σύλλογοι, οι κυνηγετικές ομοσπονδίες, καθώς και το έργο της ΚΟΜΑΘ είναι άλλες ενότητες που παρουσιάζονται.
Τα στοιχεία αυτά έχουν πρωτοδημοσιευτεί στην έκδοση «Εγχειρίδιο Κυνηγού» που μοίρασε δωρεάν η ΚΟΜΑΘ σε όλους τους κυνηγούς της περιφέρειας της.

Γραφείο Τύπου ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...