Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Νεκρός Βορειοηπειρώτης από κυνηγετική καραμπίνα στη Ρόδο

Αυτοτραυματισμό δείχνουν οι μέχρι στιγμής έρευνες
Αποκλείσθηκε κατ’ αρχήν η εκδοχή του εγκλήματος αναφορικά με τον Βορειοηπειρώτη που βρέθηκε νεκρός σε δασική περιοχή ανάμεσα στην Αρχίπολη και τα Κολύμπια Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες με το πρώτο φως της ημέρας τρεις φίλοι Βορειοηπειρώτες με ελληνικές ταυτότητες, ξεκίνησαν για κυνήγι και αφού έφθασαν στην περιοχή της Αρχίπολης, διαχωρίστηκαν και συνεννοήθηκαν πως θα κυνηγήσουν και πού θα συναντηθούν, ενώ είχαν μαζί τους και τα κινητά τους τηλέφωνα για να συνεννοούνται. Κατά την διάρκεια του κυνηγιού οι τρεις φίλοι είχαν επικοινωνία μεταξύ τους μέχρι τη μία το μεσημέρι, αλλά στη συνέχεια ο ένας από τους τρεις δεν απαντούσε. Όμως οι άλλοι δύο γνώριζαν περίπου πού εκινείτο, διότι είχε προηγηθεί πυροβολισμός. Έτσι άρχισαν να τον ψάχνουν και τελικά τον βρήκαν σε μια πλαγιά απόκρημνη και θαμνώδη. Έφερε τραύμα στον μηρό που κατά τον ιατροδικαστή προκάλεσε αιμορραγία, διότι προφανώς χτυπήθηκε η μηριαία αρτηρία.

Ο ένας από τους δύο Βορειοηπειρώτες έμεινε κοντά στον νεκρό φίλο τους και ο άλλος ειδοποίησε την Αστυνομία και κατέβηκε στον δρόμο προς τα Κολύμπια για να περιμένει τα περιπολικά και το ασθενοφόρο.

Όλες οι μέχρι στιγμής ενδείξεις καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο 49χρονος Βορειοηπειρώτης αυτοτραυματίστηκε, κατά πάσα πιθανότητα αφού προηγουμένως γλίστρησε στην πλαγιά όπου εκινείτο.

Πάντως η Αστυνομία συνεχίζει να εξετάζει όλες τις εκδοχές, αλλά η πιθανότερη εκδοχή είναι αυτή του αυτοτραυματισμού.

 

ΠΗΓΗ: borioipirotika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...