Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Πόλεμο δέχονται οι Έλληνες Σκοπευτές εκ των έσω!


Οικονομική επιδρομή αποφάσισε να κάνει η διοίκηση του ΣΚΟΕ στα μέλη του και στους νέους σκοπευτές. Συγκεκριμένα, ο ΣΚΟΕ έστειλε στα Σωματεία το νέο τιμοκατάλογο αυξημένο από πέρυσι κατά 20%-60%, και εκτιμούμε πώς θα είναι η ταφόπλακα στην  οικονομική κρίση που διανύουμε για τους Έλληνες σκοπευτές και τον αθλητισμό.

Τα παράβολα που πρέπει να καταβληθούν κατά περίπτωση στη ΣΚ.Ο.Ε, για αθλητικές δραστηριότητες από 01/01/2011, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας είναι ως ακολούθως:
α. Ανανέωση ΔΕ.ΣΚ στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών για το έτος 2011: 20 ΕΥΡΩ
β. Έκδοση νέου ΔΕ.ΣΚ. στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών από 01/01/2011: 30 ΕΥΡΩ
γ. Έκδοση-Ανανέωση ταυτότητας ΕΤΕΠΣ/IPSC από 01/01/2011: 6 ΕΥΡΩ
δ. Βεβαίωση σε αθλητή-τρια για έκδοση ή ανανέωση άδειας κατοχής όπλου: 50 ΕΥΡΩ.
ε. Παράβολο μεταγραφής 60 ΕΥΡΩ.
στ. Παράβολο διαγραφής (αρ.4 παρ.9 Κανονισμού ΣΚ.Ο.Ε.): 100 ΕΥΡΩ
ζ. Ετήσια συνδρομή Σωματείου (για όλους τους κλάδους): 50 ΕΥΡΩ η. Αποστολή αποτελεσμάτων, για κάθε συμμετοχή σκοπευτή-τριας σε μη Ολυμπιακά αγωνίσματα: 3 ΕΥΡΩ

Σε επικοινωνία που είχαμε με την διοίκηση του ΣΚΟΕ για να μας ενημερώσουν που οφείλονται οι αυξήσεις, μας είπαν πώς δεν έχουν χορηγίες και γι αυτό αύξησαν τα τέλη συνδρομών διότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά. Διερωτόμαστε όμως, ενώ η Κύπρος έχει χορηγό τον ΟΠΑΠ, γιατί ο ΣΚΟΕ δεν μπορεί; Και πως θα αυξήσει τα έσοδα του από την ενδεχόμενη  μείωση των νέων εγγραφών αλλά και την διακοπή παλαιότερων σκοπευτών λόγω αυτών των αυξήσεων; Προφανώς εφαρμόζει το πρόγραμμα της κυβέρνησης που αυξάνει τους φόρους και στο τέλος το ταμείο είναι μείον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...