Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Λαθροκυνηγοί συνελήφθησαν μέσα στο καταφύγιο άγριας ζωής στην Ελάτη Άρτας

Εντός Καταφυγίου Άγριας Ζωής, εντοπίστηκαν να ασκούν θήρα, δύο Έλληνες, που συνελήφθησαν από Θηροφύλακες της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου. 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης περιπολίας, κλιμάκιο Θηροφυλάκων εντόπισε δύο άτομα να ασκούν θήρα λαγού εντός των ορίων του Καταφυγίου Άγριας Ζωής (ΚΑΖ) στην περιοχή «Ελάτη» του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη στην Άρτα. Μετά από διακριτική παρακολούθηση δύο και πλέον ωρών, οι Θηροφύλακες σταμάτησαν τα δύο άτομα για έλεγχο, βεβαιώνοντας την παράβαση της άσκησης θήρας, σε μη επιτρεπόμενη περιοχή.

Κατασχέθηκαν τα κυνηγετικά όπλα που κατείχαν, το ένα εκ των οποίων ήταν παραποιημένο, όπως επίσης κατασχέθηκαν τα φυσίγγια και οι άδειες θήρες, για να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από το Νόμο, διαδικασία.Το ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ υπενθυμίζει προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι τα όρια των Καταφυγίων Άγριας Ζωής είναι σαφή, γνωστά και ευδιάκριτα σε όλους και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν, ούτε και πρόκειται μία τέτοια επιχειρηματολογία να γίνει αποδεκτή από κανέναν.
ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...