Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Με παραποιημένο όπλο,κυκλοφορούσε Ιταλός κυνηγός

Η προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία διαδικασία ακολουθήθηκε από Θηροφύλακες της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου σε βάρος ενός αλλοδαπού (Ιταλού) κυνηγού, που εντοπίστηκε να κυνηγά με παραποιημένο όπλο.

Συγκεκριμένα κατά την εκτέλεση περιπολίας από κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής στην ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς, σε έλεγχο που έγινε σε παρέα αλλοδαπών κυνηγών, διαπιστώθηκε, ότι ένας εξ’ αυτών είχε στην κατοχή του ένα παραποιημένο όπλο.

Το όπλο κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος του κατόχου του σχηματίστηκε δικογραφία και αυτός οδηγήθηκε στο ΑΤ Παραμυθιάς για τα περαιτέρω. Τόσο ο συγκεκριμένος κυνηγός, όσο και οι υπόλοιποι με τους οποίους βρισκόταν μαζί ελέγχθηκαν, όπως προβλέπεται από τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες και με εξαίρεση την προαναφερθείσα παράβαση του Νόμου περί κατοχής όπλων, δε διαπιστώθηκε κάποια άλλη παράβαση της νομοθεσίας. 

Οι έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας, όπως και σε όλη την επικράτεια αρμοδιότητας και ευθύνης της Ε’ ΚΟΗ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και το ΔΣ εφιστά την προσοχή σε όλους ανεξαιρέτως να ακολουθούν και να σέβονται τη νομοθεσία, που ορίζει σαφώς τον τρόπο άσκησης της κυνηγετικής δραστηριότητας για όλους τους κυνηγούς, ανεξάρτητα από την υπηκοότητά τους.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...