Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΔΣ της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης (ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ) αποφάσισε τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος της Ομοσπονδίας, ενισχύοντας μέσω αυτής της δράσης την κοινωνική της υπευθυνότητα.


Ως πρώτη πράξη για τη δημιουργία αυτής της τράπεζας, θα διεξαχθεί αιμοδοσία την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012 στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αντιστάσεως 161).

Καλούμε όσα μέλη των Κυνηγετικών Συλλόγων και πολίτες γενικότερα, που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την αιμοδοσία, να προσέλθουν την παραπάνω ημέρα και ώρα 9.00 πμ στο χώρο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου.


Με τιμή


        Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας 

Ιωάννης Πολυχρόνης     Νικόλαος Καλογεράκος

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας & Θράκης (ΚΟΜΑΘ) είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση άμεσα συνεργαζόμενη και ελεγχόμενη από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, που δραστηριοποιείται και στις τρεις Περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας (Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης). Η ΚΟΜΑΘ, έχοντας 63 Κυνηγετικούς Συλλόγους αρμοδιότητάς της με περίπου 60.000 μέλη, απασχολώντας 75 μόνιμους υπαλλήλους και χρηματοδοτώντας περισσότερους από 50 εποχιακούς, εργάζεται στην κατεύθυνση της προστασίας και διαχείρισης της άγριας πανίδας και των βιοτόπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...