Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Καταγγελία για τοποθέτηση καρφιών στο ανάχωμα Πέτρας – Στρογγυλής από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας

Στην εισαγγελία Άρτας και Πρέβεζας, την αστυνομία Άρτας, Φιλιππιάδας και Λούρου όπως και στην Δ/νση Δασών Άρτας και Πρέβεζας κατήγγειλε το περιστατικό ο Κ.Σ. Άρτας που διαδραματίστηκε στο ανάχωμα Πέτρας – Στρογγυλής με στόχο το αυτοκίνητο του Συλλόγου.

Το απόγευμα της 25ης Ιουλίου 2011 σε μια συνηθισμένη περιπολία του Συλλόγου στον Υγροβιότοπο του Αμβρακικού στο ανάχωμα Πέτρας – Στρογγυλής, έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου από καρφιά που κάποιοι είχαν τοποθετήσει επίτηδες και με σκοπό να προκαλέσουν ζημιές σε όποιο όχημα θα διέσχιζε το δρόμο και οι ίδιοι να δρουν ανενόχλητοι.

Σε επιτόπιο έλεγχο που έκαναν τα μέλη του Συλλόγου διαπίστωσαν ότι στο δρόμο ήταν διάσπαρτα καρφιά επιμελώς κρυμμένα.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας με την καταγγελία κατέθεσε και φωτογραφικό υλικό με τα σκασμένα λάστιχα του αυτοκινήτου και τα καρφιά που βρήκαν στον χώρο, επισημαίνοντας την σοβαρότητα του προβλήματος διότι περνάνε και άλλα αυτοκίνητα από τον δρόμο αυτό και μπορεί να προκληθεί σοβαρό ατύχημα.

Εγώ θα ήθελα να επισημάνω ότι είναι σύνηθες φαινόμενο η συγκεκριμένη μέθοδος διότι έχει χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν, και συγκεκριμένα τότε τους είχαν κάνει ανώνυμη καταγγελία για λαθροθηρία και πηγαίνοντας στο σημείο που τους υπόδειξαν έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου από καρφιά. Καλό θα είναι να προσέχουν οι θηροφύλακες για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...