Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Νέος Διαγωνισμός FEELS RIGHT Νέος Κυνηγός… μόνο από την Lambro!

Το έπαθλο αυτή την φορά δεν είναι ένα όπλο αλλά κάτι πιο πολύτιμο! Η πρώτη κυνηγετική άδεια σε 6 νέους κυνηγούς μέχρι 21 χρονών για την χρονιά 2016-2017 εντελώς δωρεάν!

Είσαι παλιός κυνηγός και θέλεις να δωρίσεις μια άδεια σε πρόσωπο της επιλογής σου;

Μια νέα φρέσκια και πρωτοποριακή ιδέα, ένας νέος μεγάλος διαγωνισμός, αφιερωμένος αποκλειστικά στους ΝΕΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣ και αφορά όλους μας!

Αγοράζεις ένα κουτί φυσίγγια FEELS RIGHT και με τον κωδικό που θα βρεις στο εσωτερικό του κουτιού συμμετέχεις στην κλήρωσηhttp://www.lambro.gr/el/competition .
Θα κληρωθούν 3 δωρεάν άδειες!
Είσαι νέος γεννημένος μεταξύ 1995-1998 και θέλεις να εκδώσεις δωρεάν την πρώτη κυνηγετική σου άδεια; Χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς του προϊόντος, μπες στο http://www.lambro.gr/el/node/351?sn=*10 βάλε τα στοιχεία σου και μπαίνεις αυτομάτως στην κλήρωση για 3 δωρεάν άδειες!

Τα φυσίγγια είναι ήδη στα ράφια των κυνηγετικών καταστημάτων σε ένα εξίσου καταπληκτικό FEELS RIGHT κουτί! Είναι το γνωστό σε όλους σας φυσίγγι feels right 32 γραμμαρίων που εσείς μας ζητήσατε!

Οι λεπτομέρειες, οι όροι και η φόρμα του διαγωνισμού έχουν ήδη αναρτηθεί http://www.lambro.gr/el/competition

Θα θέλαμε να καλέσουμε όλους εσάς τους κυνηγούς, νέους και παλιούς, που αγαπάτε αυτό το μοναδικό χόμπι, να «αγκαλιάσετε», να συμμετέχετε και να διαδώσετε αυτόν το διαγωνισμό με ενθουσιασμό! Αφορά κάτι πολύ σημαντικό. Την είσοδο νέων μελών στην κυνηγετική οικογένεια, γιατί, σήμερα περισσότερο από ποτέ, κάθε νέο μέλος που προστίθεται είναι πολύτιμο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...