Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Μεγαλύτερη πτώση οι γενικές άδειες

Η οικονομική κρίση δεν άφησε ανεπηρέαστο το κυνήγι ...

Με μια μικρή μείωση των αδειών φαίνεται ότι θα κλείσει η κυνηγετική περίοδος 2011-12, μείωση η οποία κατά κάποιο τρόπο ήταν αναπόφευκτη, αφού η συρρίκνωση των εισοδημάτων μας είναι συνεχής και η κατάσταση είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολη για όλο τον κόσμο. Αδύνατον λοιπόν ήταν να μείνει ανεπηρέαστη και η κυνηγετική οικογένεια, αφού η πλειοψηφία της προέρχεται από χαμηλά οικονομικά στρώματα. Βεβαίως η μείωση δεν αφορά το δικό μας Σύλλογο, αλλά Πανελλαδικά τα πράγματα είναι και χειρότερα.

Μέχρι στιγμής σε μας οι άδειες πλησιάζουν τις 3.000 με αύξηση περισσότερο των τοπικών αδειών, λιγότερο των περιφερειακών και μεγάλη μείωση των γενικών αδειών.

Αισιόδοξο στοιχείο το ενδιαφέρον των νέων παιδιών για την απόκτηση άδειας κυνηγίου, γι' αυτό κάθε φορά που γίνονταν εξετάσεις υπήρχε ικανοποιητική προσέλευση.

Φωτό: Εξετάσεις νέων κυνηγών Κώστας Κατσούλας, Μιχάλης Μπαζάτης(Δασικοί υπάλληλοι), στη μέση ο παπά – Παναγιώτης (Τσινέλος), μια τυχαία συνάντηση και λίγη κουβέντα για τους παλιούς, καλούς φίλους.

ΠΗΓΗ:
Κ.Σ. ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...