Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Παράνομες ηχομιμητικές συσκευές κατασχέθηκαν από τους θηροφύλακες Άρτας.


Η τοποθέτηση ηχομιμητικών συσκευών κατά τη διάρκεια του κυνηγίου πραγματικά είναι ένα λυπηρό φαινόμενο της σύγχρονης εποχής, ένα φαινόμενο που κάθε χρόνο και ειδικά την εποχή αυτή, με τα περάσματα των ορτυκιών, παίρνει μεγάλες διαστάσεις και στην περιοχή μας.
Άθλιος, εξευτελιστικός και καταδικαστέος τρόπος κυνηγίου από την συντριπτική πλειοψηφία των νομίμων κυνηγών, οι οποίοι εξοργίζονται από τέτοιες παράνομες και αντιδεολογικές κυνηγετικές συμπεριφορές και δικαιολογημένα δεχόμαστε και πολλές διαμαρτυρίες.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας σε συνεργασία με τους θηροφύλακες εντείνει τους ελέγχους και προς αυτή την κατεύθυνση και ήδη περισυνέλεξαν και κατέσχεσαν τη νύχτα 20 προς 21 Σεπτεμβρίου έξι συσκευές από Νεοχώρι, Αγ. Παρασκευή, Κωστακιούς, Πλησιούς και στις 22 προς 23 άλλες τρεις από Άγ. Σπυρίδωνα και Ράχη, ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται.
Κασετόφωνα, ντουντούκες, μπαταρίες και διαφόρων ειδών κατασκευές μεταξύ των κατασχεθέντων….
Έλεος πια! Εάν αυτό από ορισμένους θεωρείται κυνήγι, τι να πούμε, κάτι δεν κάτι δεν πάει καλά «ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε…….». Πάντως οι θηροφύλακες είναι αποφασισμένοι, ο κάμπος της Άρτας θα «καθαρίσει».             


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

οι ηχυτικες συσκευες μας κανουνε το προβλημα οχι το οτι πνιγουνε τα πουλια στη θαλασα κατα χιλιαδες εκει να εφαρμοσετε το νομο αν μπορειτε και ο κυνηγοσ οταν χτυπησει 10-12 πουλια δεν θα χρησημοποιηση τιποτα αλο περαν του σκυλου οταν ομωσ κανει δεκα κυνηγια και δεν υπαρχει τιποτα τοτε αναγκαζετε να χρησιμοποιηση αλλα μεσα καντε λοιπον τη δουλεια σας σωστα και αφηστε τισ φοτο και τα κορδοματα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...