Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Η αλήθεια και το ψέμα για την καθολική απαγόρευση του κυνηγιού λόγω covid 19


Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας έκανε τα αδύνατα δυνατά όπως είπε να επιτραπεί το κυνήγι στη χώρα με την εύλογη σκέψη ότι το κυνήγι δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό covid 19.

Για να τα βάλουμε λοιπόν κάτω και να δούμε που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα. Αν επιτρεπόταν το κυνήγι οι κυνηγοί θα μπορούσαν να μετακινηθούν από νομό σε νομό γιατί ως γνωστόν θηράματα στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν υπάρχουν. Δηλαδή ένας Αθηναίος κυνηγός θα μπορούσε να φύγει από την Αθήνα και να έρθει στην Άρτα για παράδειγμα, να κυνηγήσει υδρόβια. Ο κίνδυνος μετάδοσης εδώ είναι μεγάλος γιατί αυτός ο κυνηγός αν νοσούσε θα ερχόταν σε επαφή με την τοπική κοινωνία της Άρτας με αποτέλεσμα την δημιουργία προβλημάτων άθελα του σε μια άλλη πόλη. Τώρα αν υποθέσουμε ότι θέλουμε να κυνηγήσουμε αγριόχοιρο. Για να κυνηγήσουμε αγριόχοιρο θα πρέπει να συγκεντρωθούμε 15 άτομα περίπου με τα αυτοκίνητα μας για να μεταβούμε στον κυνηγότοπο. Και εδώ λοιπόν ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού αν κάποιος ασθενούσε από αυτόν είναι μεγάλος λόγω συνωστισμού.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η εισήγηση από την ΚΣΕ ήταν λάθος, γιατί δεν έλαβε καθόλου υπόψη τους κυνηγούς της περιφέρειας που θα μπορούσαν να ασκήσουν το χόμπι τους χωρίς προβλήματα στον τόπο τους και μάλιστα πολύ κοντά από τα σπίτι τους, γιατί πολλά χωριά της περιφέρεια είναι κυνηγότοποι τα ίδια απέχοντας τα θηράματα λίγα μέτρα από αυτά. Επέλεξε την εύκολη οδό της γενίκευσης και να γίνει αρεστή στους κυνηγούς των μεγάλων αστικών κέντρων με αποτέλεσμα την καθολική απαγόρευση του κυνηγιού με ότι αυτό συνεπάγεται.

2 σχόλια:

Δημητριος Κ Καραγεωργος είπε...

Μας λετε οτι η εισηγηση της ΚΣΕ ηταν λαθος .Γιατι την κρύβετε;; Φανερώστε την πραγματικη ,την ενυπόγραφη για να την μαθουμε απο εσας . Ο Αθηναιος θα μπορούσε να παει στην Αρτα για΄κυνήγι !! Πως θα πηγαινε ενω απαγορευται να βγεις εξω απο τον δημο σου. Εσεις βγαίνατε εξω; Οποιος τα πιστεύει ή τα ανεχεται τα λόγια των άλλων και δεν αντιδρα , ειναι και βλακας και συκοφαντης. Εσεις κοιτατε τους εαυτούς σας και δεν ειναι τιμιο να μην υπερασπιζετε τους ανα την Ελλαδα συναδέλφους σας . Οπως ειναι η Αρτα σας ειναι όλες οι πόλεις της Ελλαδος για να μη μιλησουμε για τα χωριά. .Ενα-δυό χιλιόμετρα μακριά του οικιστικου ιστού αρχιζουν κυνηγότοποι.Πιό κοντα κυνηγάνε λαγό ( τον ξερετε τον λαγό; Γιατι βλεπω μόνο για γουρούνι γραφετε ) και πουλιά στα περίχωρα των Ελληνικων πόλεων ακόμη και των Αθηνων από οτι οτην Αρτα Παραπονεθηκαν οι κυνηγοι των μεγαλων πολεων για την παρανομη θήρα εν καιρώ πανδημιας και απαγόρευσης ;;;Η Ομοσπονδια Ηπειρου τι εκανε και τα φορτώνετε ολα στήν ΚΞΕ;; Απο το ψαρεμα δεν βγάλατε συμπεράσματα για τα κινητρα της απαγόρευσης του ψαρέματος;; Οτι εγιναν μονον ως προφαση για να απαγορευτεί τό κυνηγι; δεν ψαρευουν ομαδικα οι μη επαγγελματιες αλιείς. Μεμονομενα ψαρεύουν οι ανθρωποι. Να βρεχεται το σπιτι σου απο την θαλασσα και να μη μπορείς να ψαρέψεις !! Η απαγόρευση του ψαρέματος εγινε μονο και μόνο για να κ α λ ύ ψ ο υ ν τ η ν έ χ θ ρ α τ ο υ ς γ ι α το κ υ ν η γ ι ... Απο τα γραφόμενα σας φαίνεται οτι δεν έχετε καταλάβει τελικα με ποιούς εχετε να κάνετε και το μέγεθος της ιδεολογικης τους εχθρότητας κατα του κυνηγίου. Θα το καταλαβετε μαζι με αλλα , ως συνηθως κατόπιν εορτης και τοτε θα ειναι πλέον οχι αργα που ειναι τωρα αλλα ανεπανόρθωτος καταστροφή. Υ.Γ. Καποτε ενας φαιδρός πρόεδρος της ΚΣΕ ελεγε οτι το κυνηγι ειναι αθλημα ! Κοίτα εκεί του λεω αυτούς πού δουλευουν στα καπνά αθλημα κανουν.Τελευταία βλέπω πολούς , επιρρεασμενοι απο την πολύ μελετη του Αρριανου ,του Ξενοφωντος και λοιπων αρχαιων και Βυζαντινων να αντιγραφουν και το λεξιλόγιό τους όπως τη λέξη << hobby >>. Mε αυτήν τα καταλάβαμε όλα.

CARAMEL JOHNSON είπε...

Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το θέμα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι για το οποίο ανησυχούν πάντα οι πελάτες όταν αναζητούν δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, έχουμε κάνει αυτή τη διαφορά στον κλάδο των δανείων με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

Γιατί να πάρω δάνειο από το HILLTOP;

Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη εταιρεία διαδικτυακών δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες μας και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπτα δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
- με επιτόκιο έως και 3%
- χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
- Απαιτούνται πολύ λίγα έγγραφα
- Η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
- εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών από την υποβολή της αίτησης
- πολύ φιλικό περιβάλλον.

Πώς μπορώ να πάρω δάνειο από το HILLTOP;

Προσφέρουμε δάνεια χωρίς εξασφάλιση που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD/EUR/£ £, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και επιλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση τμήματος, την επιχείρηση, τις επισκευές κατοικιών και οποιαδήποτε άλλα σχετικά θέματα.

E-mail: hilltopfinance@protonmail.com

E-mail: hilltopfinancefirm@gmail.com

Whatsapp: +1(954)417-1149

Τηλεγράφημα: +1(954)417-1149

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...