Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Τα αγρία συναισθήματα του θηρευτή!!!


Λίγες ώρες έμειναν για να αρχίσει και επίσημα η τρέχουσα κυνηγετική περίοδος, ώρες που φαντάζουν με αιώνες για την μεγάλη στιγμή. Τη στιγμή που θα ξυπνήσουμε από τα άγρια χαράματα για τις απαραίτητες ετοιμασίες, θα πιάσουμε στα χέρια μας το όπλο, θα βάλουμε στο αυτοκίνητο τον αγαπημένο μας σκύλο και θα ξεχυθούμε στον κυνηγότοπο.
 
Το πρωινό δροσερό αεράκι στα μέσα του καλοκαιριού με τις έντονες μυρωδιές των χόρτων της περιοχής, ξύπνα τα αγρία συναισθήματα θηρευτή και σκυλού για τον εντοπισμό του θηράματος. Ένας αδιάκοπος αγώνας εντοπισμού και κάλυψης ανάμεσα σε θηρευτή και θήραμα ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.
Το πολυπόθητο θήραμα φτάνει επιτέλους στα χέρια του θηρευτή του- η ανακούφιση. Το πρώτο θήραμα της χρονιάς, ένας καλός οιωνός για μια καλή χρονιά.

Έτσι αισθάνομαι κάθε χρόνο την ίδια ημέρα και θα ήθελα αυτό το συναίσθημα να το μοιραστώ μαζί σας, επίσης να σας ευχηθώ καλή κυνηγετική περίοδο εφαρμόζοντας τους κανόνες ασφαλείας και σεβασμό στο περιβάλλον που όλοι αγαπάμε, γιατί σε αυτό οφείλουμε την ύπαρξη μας.

Καλή κυνηγετική περίοδο σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...