Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας 2013 - 2015Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας λοιπόν είναι ο ΜΠΕΛΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αναστασίου, Αντιπρόεδρος είναι ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθανάσιου, Γεν. Γραμματέας είναι ο ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου, Υπεύθυνος Θύρας είναι ο ΒΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σωκράτη, Κοσμήτωρ είναι ο ΜΠΟΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Ευαγγέλου, Ταμίας ο ΠΑΡΗΣ ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και μέλη οι ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  του Ευαγγέλου, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου και ΤΡΑΜΠΑΔΟΥΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Ηλία.


Ελεγκτική επιτροπή είναι: ο ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Λάμπρου και ο ΛΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου.


Στο παράρτημα Αγνάντων είναι: ο ΚΑΡΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Κωνσταντίνου, ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου και ο ΧΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στεφάνου.


Στο παράρτημα Άνω Καλεντίνης είναι: ο ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σωτηρίου, ΝΤΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Τηλεμάχου και ο ΤΖΙΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Βασιλείου.


Στο παράρτημα Βουργαρελίου είναι: ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Φωτίου και ο ΠΛΙΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου.


Τους ευχόμαστε καλή θητεία και ευελπιστούμε να αντιπροσωπεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους κυνηγούς της Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...