Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Πέρασε τον κυνηγό για… μπεκάτσα και του έριξε!

Πολλά ατυχήματα έχουν γίνει πάνω στο κυνήγι, όταν κάποιοι βιάζονται να πυροβολήσουν μόλις δουν θάμνους να κουνιούνται. Αυτό που συνέβη σε ορεινή περιοχή της Δράμας, όμως, δεν έχει προηγούμενο. Ο ένας κυνηγός είχε κρυφτεί πάνω σε ένα δέντρο και λίγο έλειψε να το πληρώσει με τη ζωή του!

Όσο πυκνό κι αν είναι το φύλλωμα ενός δένδρου, δεν είναι δυνατό να κρύψει εντελώς ένα ανθρώπινο σώμα. Όμως, ο 54χρονος ακούσιος δράστης νόμισε ότι ήταν κοπάδι από… μπεκάτσες αυτό που έκανε το δέντρο να κουνιέται και πυροβόλησε χωρίς να ελέγξει, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά τον άλλο κυνηγό. Ο 56χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Δράμας όπου νοσηλεύεται, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Ο δράστης, που υπέστη σοκ όταν είδε έναν άνθρωπο να πέφτει από το δέντρο και φοβήθηκε ότι τον είχε σκοτώσει, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Σιδηρόνερου και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας που του άσκησε δίωξη για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα κατασχέθηκε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο ΘΕΜΑ
Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...