Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Διεκόπη του αγώνα FITASC SPORTING στην Πάρνηθα.

Τραγική κατάληξη είχε ο αγώνας FITASC SPORTING που επρόκειτο να γίνει το Σάββατο 22/5/2010 στο Σκοπευτήριο της Πάρνηθας με διοργανωτής τον Σκοπευτικό Όμιλο Αχαρνών "Ο ΠΑΡΝΗΣ". Μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας διεκόπη, το Σκοπευτήριο έκλεισε και συνελήφθη ο Γενικός Γραμματέας του ομίλου Δημήτρης Δίελας.
Για μια ακόμα φορά οι "αγανακτισμένοι κάτοικοι" ειδοποίησαν την ’μεσο Δράση και ζήτησαν την επέμβαση της, διότι το Σκοπευτήριο της Πάρνηθας δεν έχει άδεια λειτουργίας, η για την ακρίβεια δεν έχει ακόμα ανανεώσει την ισχύουσα.
Ήταν λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου όταν περιπολικό της ’μεσης Δράσης έκανε την εμφάνιση του στο χώρο του Σκοπευτηρίου. Ο επικεφαλής ζήτησε την άδεια λειτουργίας και όταν πληροφορήθηκε ότι δεν έχει ακόμα ανανεωθεί ζήτησε να σταματήσει ο αγώνας, να κλείσει το Σκοπευτήριο και να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο ο Γενικός Γραμματέας του "ΠΑΡΝΗΣ" Δημήτρης Δίελας (!). Ο κ Δίελας εξήλθε την Κυριακή μετά την ολοκλήρωση των "σχετικών διαδικασιών" (ΓΑΔΑ, Εισαγγελία, κλπ). Να υπενθυμίσουμε ότι για τον ίδιο λόγο είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή 21/5/2010 (για μια ακόμα φορά) ο πρόεδρος του "ΠΑΡΝΗΣ" Γιάννης Κατσιφής και είχε οδηγηθεί στο Αυτόφωρο. Σημειωτέον ότι η γνωμοδότηση της αρμόδια εκ του Νόμου Επιτροπής είναι θετική και η υπογραφή του σχετικού εγγράφου καθυστερεί εδώ και δυο μήνες, αλλά όχι με ευθύνη του "ΠΑΡΝΗΣ".

ΠΗΓΗ: www.skopeftis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...