Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία στην Χρυσή Αυγή!


Η ηγεσία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος συνεχίζει με συνέπεια τα πολιτικά της παιχνίδια. Αυτή την φορά με επίσημη επιστολή εξέφρασε τα ευχαριστήριά της προς την Χρυσή Αυγή και τον βουλευτή Β΄ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο για την στήριξη τους στο πλαίσιο του (προσχηματικού όπως τον χαρακτήριζε μέχρι προ τινός) διαλόγου για το κυνήγι. .

-Ας ελπίσουμε ότι αυτή η επιστολή εστάλει τυπικά, ως ένδειξη ευγένειας, και όχι ως ένα ακόμα μήνυμα πολιτικοποίησης της ΚΣΕ και πολιτικής χειραγώγησης των ελλήνων κυνηγών που, ανάλογα με τις εποχές, προσφέρονται ως εκλογική πελατεία.

-Την επιστολή έχει ήδη εκμεταλλευτεί πολιτικά ο ΄΄Λαικός σύνδεσμός Χρυσή Αυγή΄΄ μια και με σχετική ανάρτηση φρόντισε να δημοσιοποιήσει τις ευχαριστίες της ΚΣΕ. Αξιοσημείωτο είναι οτι στην σχετική ανάρτηση, στο επίσημο site της Χρυσής Αυγής,, την οποία αναδημοσιεύουμε, εμφανίζεται μια περίεργη φώτο από σκοπευτική δραστηριότητα η οποία φυσικά καμία σχέση δεν έχει με κυνήγι. Ν. Φ.

Η επιστολή.

Κύριε Βουλευτά, εκ μέρους των 200.000 κυνηγών που εκπροσωπεί η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, σας ευχαριστούμε θερμά για τις τεκμηριωμένες θέσεις σας που προτείνατε κατά τον Εθνικό Διάλογο για το κυνήγι που οργάνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Οι θέσεις και οι προτάσεις σας που εκφράζουν στήριξη και ενίσχυση του υφιστάμενου νομικού και διοικητικού καθεστώτος που διέπει σήμερα την θήρα, τις Κυνηγετικές Οργανώσεις, τη Θηροφυλακή των Κυνηγετικών Οργανώσεων κ.λ.π., αποτελούν για μας σημαντική βοήθεια.

Βοήθεια στην προσπάθεια μας να ανατρέψουμε τις ιδεοληπτικές και κατά συνέπεια απολύτως ατεκμηρίωτες θέσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος, οι οποίες είναι καταστροφικές για το κυνήγι και την πραγματική οικονομία κυρίως στην ύπαιθρο.
Σας ευχαριστούμε θερμά!
ΔΕΙΤΕ: www.xryshaygh.com

ΠΗΓΗ: kynoclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...