Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Δεκάδες κιλά κρέας από την "Ομάδα Γουρουνοκυνηγών Ριζών Πρέβεζας" σε άπορες οικογένειες

Στο κάλεσμα της 5ης Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου, για βοήθεια σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, ανταποκρίθηκε φέτος η "Ομάδα Γουρονοκυνηγών Ριζών" Πρέβεζας.

Έτσι σήμερα εκπρόσωποι του τοπικού συλλόγου προσέφεραν πάνω από 40 κιλά κρέας αγριόχοιρου στο φιλόπτωχο της Μητρόπολης της Πρέβεζας προκειμένου να διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με τον ιερέα του φιλόπτωχου που παρέλαβε το κρέας, αυτό θα διατεθεί και στις δώδεκα ενορίες της Μητροπόλεως και από εκεί θα διαμοιραστεί σε οικογένειες.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία γίνεται κάθε χρόνο από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου η οποία καλεί τους συλλόγους της να συμμετάσχουν με όποια δυνατότητα έχει ο καθένας.

Πέρσι συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες κυνηγιού και διατέθηκαν στα Γιάννενα, ενώ φέτος στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε από την Πρέβεζα ο σύλλογος κυνηγών αγριόχοιρων από τα Ριζά.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου στέλνει τις καλύτερες ευχές και τα χρόνια πολλά και αισιοδοξεί ότι του χρόνου θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και συμμετοχή στην προσπάθεια αυτή για βοήθεια σε οικογένειες που έχουν ανάγκη τις μέρες των γιορτών.

ΠΗΓΗ: pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...