Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-Άγνωστο κτήνος πυροβόλισε και σκότωσε σκύλο κτηνοτρόφου!!!

Από αιμορραγία πέθανε ο σκύλος της φωτογραφίας, μετά τον τραυματισμό του από σφαίρα. Μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας έφτασε ύστερα από τηλεφώνημα κατοίκου της περιοχής. Δυστυχώς ήταν πολύ αργά για οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια. Το ζώο άνηκε σε κτηνοτρόφο της περιοχής. Έγιναν οι σχετικές καταγγελίες προς το αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση πυροβόλου όπλου εκτός κυνηγιού, είναι κακούργημα και διώκεται ποινικά επισύροντας αυτόφωρο διαδικασία. Η κυνηγετική άδεια υπάρχει για συγκεκριμένο σκοπό και όχι για να σκοτώνει ό,τι θέλει ο κάτοχός της. Δυστυχώς οι αρχές δεν εξετάζουν όπως θα έπρεπε τις υποθέσεις αυτές, αν και οι εισαγγελείς δίνουν αυστηρές εντολές προς αυτήν την κατεύθυνση.
Όποιος γνωρίζει κάτι για την υπόθεση ας επικοινωνήσει με το Φιλοζωικό Σωματείο Ηγουμενίτσας 6944233157 ή με την Αστυνομία.

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014 - Έκλεψε την παράσταση το "Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών" στην Ήπειρο

Κατετάγη 9ο κατά σειρά και άφησε πίσω του τη ΔΗΜΑΡ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τον Τζήμερο και τους Οικολόγους-Πράσινους!

Η μεγάλη έκπληξη των ευρωεκλογών της Κυριακής στην Ήπειρο και όχι μόνο, ήταν το "Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών", το οποίο από το... "πουθενά" πλασαρίστηκε (οριακά πίσω από τον ΛΑ.Ο.Σ) στην 9η θέση με ποσοστό 1,45% (2.938 ψήφους) και άφησε πίσω του σε ολόκληρη την Ήπειρο, κόμματα όπως είναι η ΔΗΜΑΡ (1,19%), η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (0,85%), το κόμμα του Θάνου Τζήμερου "Γέφυρες-Δημιουργία Ξανά" (0,64%) και οι Οικολόγοι-Πράσινοι (0,59%). Μιλάμε για ολοκληρωτικό πολιτικό κατήφορο κομμάτων με ισχυρό ιδεολογικο-πολιτικό υπόβαθρο, που σήμερα αλλά και στο πρόσφατο πολιτικό παρελθόν είχαν συνηθίσει να έχουν βουλευτές και ευρωβουλευτές!

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...